80% מהאנשים בישראל אוהבים בשר וחיים עליו ברמה היומיומית. במבט ראשוני, שולחן שוק בשרי נראה כשולחן לא מסודר בכלל, אבל ההפך הוא הנכון, מדובר בשולחן הכי מסודר, הכי מפנק שיש, ומכיל את השפע הגדול ביותר שכל אחד יכול לבקש. אז איזה בשרים אתם הכי אוהבים? מה הכי להזמין בשולחן שוק בשרי? אתר טייבלז עונה על כל התשובות, ונותן את ההמלצות הכי אמיתיות שתקבלו.
הכירו את האנטריקוט
במטבח הצרפתי נהוג לכנות את בשר הבקר בכינוי המוכר: "האנטריקוט" מדובר בנתחי בשר עסיסיים שעתירים בסיביי השומן, הוא מכיל שרירים והוא כ- 3 סנטימטרים בעובי ומשקלו נוטה להגיע אף ל- 500 גרם. ללא ספק, מרבית מהאנשים נהנים ממנו ברמה השבועית, היומית, ובעיקר בארוחות השישי המפוארות. כאשר שואלים אותנו מהו הבשר האהוב עלינו, ללא ספק האנטריקוט נמצאים אצלנו ברשימה הגבוהה ביותר. האנטריקוט הוא בשר הנמצא בין צלעות הבקר, ונחשב כאוכל המסורתי ביותר על הישראלים והצרפתים. אם אתם מזמינים שולחן שוק בשרי, אל תוותרו על האנטריקוט! הוא נחשב כבשר המפצה והטוב ביותר.
נתחי צלעות בקר – בשיטת אסאדו המפורסמת
נתחי צלעות בקר נחשבות כמעדן ישראלי, אירופאי, ובינלאומי. נתחי צלעות הבקר מפורסמות בזכות שיטת הצלייה הספרדית שנקראת אסאדו. לרוב, צלעות הבקר מגיעות בחיתוך רוחבי ומדויק ונחשבות כעיליות. לעומת בישולים של בשר אחר ודומה, צלעות הבקר החתוכות מבושלות בשיטת הצלייה אסאדו, באמצעות גריל, או על האש. ישנם שלושה שיטות צלייה: נא למחצה, עשוי, ועשוי היטב (וול דאן). שיטת אסאדו המפורסמת נחשבת גם כצלייה יבשה אשר מעניקה לבשר עישון וטעם שאין כמותו. צלעות הבקר נחשבות כמפורסמות בזכות שיטות הצלייה ובעיקר בזכות הטעם הסופי.
קציצות המבורגר – המאכל המפורסם ביותר
בכל רחבי העולם, יבשות אמריקה ואפריקה, ואפילו במדינת ישראל הקטנה, ההמבורגר נחשב כמאכל טעים ומפצה. ההמבורגר המפורסם היא קציצה אשר עשויה מנתחי בקר איכותיים אשר נכנסים לתוך כריך או לחמנייה. לרוב, ההמבורגר משולב בתוך לחמנייה עם תוספות של רטבים וסלט. לרוב, ההמבורגר המסורתי והמפורסם מכיל בשר בקר ולעיתים מגיע גם עם בשר טלה או כבש. ללא צל של ספק, שולחן שוק בשרי לא יכול להיות מושלם ללא ההמבורגר המפורסם לצד לחמניות ורטבים.
שניצל וחזה עוף – מתאים גם לילדים
במטבח האוסטרי השניצל מוכר היטב בתור מאכל מטוגן או אפוי היטב. למעשה, השניצל יצא והוקם במטבח האוסטרי כמאכל הטעים והעשיר ביותר. השניצל עשוי מחזה עוף ומצופה בפירורי לחם ולעיתים גם בשומשום. השניצל המסורתי והישראלי ידוע ונפוץ גם בקרב ילדים, הוא המאכל האהוב עליהם מכל. השילוב בין שניצל לבין הרטבים הוא אחד מהשילובים האהובים ביותר. שולחן שוק בשרי מכיל הרבה מאוד מטעמים, ביניהם – חזה עוף איכותי ושניצל. בשולחן השוק השניצל מגיע עם לחמניות, ולעיתים מגיע לבדו בתוספת רטבים. ללא ספק, שולחן שוק בשרי לא יהיה שלם בלעדי השניצל וחזה העוף, זה חיוני ומתבקש.
לסיכום – בשורה התחתונה
לסיכום, בשורה התחתונה, אלה הם 4 סוגי הבשרים הנפוצים והמומלצים ביותר בשולחן שוק בשרי ע"י שף בשרים מומחה. אתר טייבלז שומר לכם את הזכות להזמין את ארבעת הבשרים וכמו כן להתאים בשרים נוספים בשולחן הסופי. בשרים יוקרתיים ואיכותיים יותר יינתנו בתוספת תשלום, ככל שהבשר יקר יותר, כך המחיר יעלה בהתאם. גם אם זה נשמע קלישאתי – אם אתם מזמינים שולחן שוק בשרי אל תוותרו על הבשרים שפורטו מעלה. מקווים שהצלחנו לעזור ולהמליץ על הבשרים הטובים ביותר. כעת, הבחירה נתונה אך ורק לכם, בהצלחה.